Bel ons

Werkscan

Maak uw keuze:

De Werkscan – samen werken aan duurzame inzetbaarheid

Langer doorwerken, vergrijzing, fysieke belasting, intersectorale mobiliteit. Duurzame inzetbaarheid van medewerkers (en zelfstandigen) wordt steeds belangrijker. Wat kunt U als werkgever doen aan de duurzame inzetbaarheid van uw medewerkers. Hoe houdt uw medewerker het werkvermogen optimaal?

Maak kennis met de Werkscan, een methode die de duurzame inzetbaarheid van een medewerker in kaart brengt. De Werkscan motiveert uw medewerkers actief aan de slag te gaan met duurzame inzetbaarheid. De Werkscan is een individueel instrument. Elke medewerker krijgt zicht op de eigen situatie en wordt gestimuleerd daarover in gesprek te gaan. Een open dialoog biedt in veel situaties goede kansen op het voorkomen of kunnen oplossen van problemen. De unieke kracht van de Werkscan ligt in het feit dat de medewerker zelf in actie komt. Het werkt motiverend de medewerker zelf regelruimte te bieden.

Uw directe winst bij het gebruiken van de Werkscan:

  • Uw medewerkers ervaren dat u actief betrokken bent bij hun individuele balans belasting/belastbaarheid
  • Door aandacht te geven aan de balans belasting/belastbaarheid houdt u de productiviteit van de medewerkers op peil, verhoogt u het aanpassingsvermogen aan (nieuwe) eisen in functies en voorkomt u verzuim;
  • De Werkscan is een gevalideerd instrument dat alleen gehanteerd mag worden door daartoe geautoriseerde arbeidsdeskundigen;
  • Het inzetten van interventies kan na het gebruik van de Werkscan en het adviesgesprek veel gerichter geschieden en plaatsvinden. Een goede diagnose is het halve werk.

Interesse in een vrijblijvend gesprek? Neem gerust contact met ons op!

ProfCare B.V.

Bezoek ons in Heerlen

Burg. de Hesselleplein 31 6411CH Heerlen

Voor al uw vragen

info@profcare.nl

Algemeen

Kvk: 14085760

Direct naar
Algemeen