Bel ons

Casemanagement

Maak uw keuze:

Casemanagement

Onze casemanagers richten zich vanuit een arbeidsdeskundige zienswijze en juridische kaders op instroom beperkende en door- en uitstroom bevorderende activiteiten. Door de expertise ten aanzien van werkplekaanpassingen, subsidieregelingen, sociale wetgeving en arbeidsrecht kunnen wij u na twee jaar casemanagement een poortwachterproof dossier aanbieden. Elke casemanager heeft zijn eigen caseload. Voor u als opdrachtgever betekent dit, dat u één vast aanspreekpunt heeft. Uitgangspunt is, een zorgvuldige en persoonlijke begeleiding, met korte communicatielijnen en goede bereikbaarheid.

ProfCare werkt samen met een landelijk dekkend en georganiseerd netwerk van bedrijfsartsen. De nauwe samenwerking tussen de casemanager en de bedrijfsarts maakt het mogelijk dat benodigde interventies, zowel ten aanzien van verzuimbegeleiding als ten aanzien van re-integratie, zo vroeg mogelijk worden ingezet. Voor informatie aangaande de privacy van de zieke werknemer en de rol van de bedrijfsarts, klik hier.

Schriftelijke reactie van medewerker na WIA- beoordeling

Beste allemaal van Profcare,

Via deze weg wil ik jullie bedanken voor alle steun, geduld enzovoorts. Ik heb de telefoongesprekken met eenieder van jullie ervaren als zeer plezierig en zeker niet opdringerig om mij weer aan het werk te krijgen. Ik ben vanmorgen door de verzekeringsarts van het UWV volledig arbeidsongeschikt verklaard, in ieder geval voor de komende 4 maanden. Daarna word ik weer gekeurd. 

Ik vind dat jullie stuk voor stuk top in jullie vak zijn. Ga zo door zou ik zeggen. Ik wens iedereen het beste en nogmaals bedankt voor alle vriendelijkheid aan de telefoon.

Groetjes van Sandra K.”

Interesse in een vrijblijvend gesprek? Neem gerust contact met ons op!

ProfCare B.V.

Bezoek ons in Heerlen

Burg. de Hesselleplein 31 6411CH Heerlen

Voor al uw vragen

info@profcare.nl

Algemeen

Kvk: 14085760

Direct naar
Algemeen