Bel ons

Over ProfCare B.V. 

Verandering brengen door jezelf te blijven

Over ProfCare 

ProfCare is in 2005 opgericht door Andy Kramer-Simons. Vanuit haar ervaring in de uitzendbranche, het HR vak en bij het UWV, weet zij als geen ander dat verzuimreductie en verzuimbegeleiding binnen juridische kaders bij flex-werknemers een andere aanpak en organisatie vergt dan bij werknemers met een regulier dienstverband.

Zowel de inleenconstructie als de landelijke spreiding binnen deze tak van sport maakt verzuimbegeleiding voor deze specifieke doelgroep een uitdaging.

Vanuit die invalshoek is ProfCare van start gegaan en heeft haar expertise uitgebreid op het gebied van arbodienst verlening en dan met name voor uitzendorganisaties, payroll- en detacheringsbedrijven.

Ook heeft zij jarenlang op projectbasis ervaring opgedaan binnen de publieke sector (UWV, WSW bedrijf, Gemeenten).

ProfCare & ProfCare Career

ProfCare heeft in de loop der jaren naast uitbreiding van haar arbodienstverlening ook een aantal andere diensten toegevoegd. Momenteel bestaat het bedrijf uit twee units, namelijk ProfCare en ProfCare Career. ProfCare houdt zich bezig met verzuimbegeleiding, casemanagement, arbodienstverlening en arbeidsdeskundig advies. Bij ProfCare Career worden specifiek activiteiten uitgevoerd op het gebied van HR advies, werving en selectie, re-integratie, coaching, loopbaanbegeleiding en mobiliteitstrainingen. Ook is er een jobcenter beschikbaar.

In beide units wordt de dienstverlening aangeboden door teams van gecertificeerde professionals met verschillende achtergronden binnen de vakgebieden personeel en organisatie, sociale zekerheid, arbodienstverlening, management en mobiliteit.

De senioriteit binnen onze organisatie zorgt ervoor dat wij een betrouwbare gesprekspartner zijn. 

Onze doelstelling

Onze doelstelling is het realiseren van de optimale inzet van het human capital van onze opdrachtgevers. Hierbij denken wij van binnen naar buiten. Na een duidelijke probleemverkenning is het resultaat gelegen in de zelfstandigheidbevordering van de desbetreffende partij.

Wij nemen het probleem niet over, maar bieden handvatten tot zelfsturing. Hierbij bewegen wij ons op het vlak van de zorg voor personeel, de zorg over het personeel en de zorg voor het bedrijf.

Met ons eigen team professionals behalen wij onze doelstellingen

Onze professionals

In beide units (ProfCare & ProfCare Career) worden onze diensten aangeboden door teams van gecertificeerde professionals met verschillende achtergronden binnen de vakgebieden personeel en organisatie, sociale zekerheid, arbodienstverlening, management en mobiliteit.

Allen beschikken over de eigenschappen voor een betrouwbaar en goed gesprek binnen de diverse achtergronden binnen onze dienstverlening. 

Onze professionals

Andy Kramer-Simons

Andy Kramer-Simons

Directeur & reg. Arbeidsdeskundige

Wie onvervangbaar wil zijn, moet zichzelf blijven onderscheiden!

Arlette Quaedvlieg

Arlette Quaedvlieg

Arbeidsdeskundige & Arbeidshygiënist

Hard werken voor iets dat ons niet interesseert, noemen we stress. Hard werken voor iets dat ons wel interesseert, noemen we passie.

Iza Burhenne

Iza Burhenne

Casemanager

Als je doet wat je leuk vindt hoef je niet te werken.

Sefanja Lebens

Sefanja Lebens

Casemanager

Moeilijk betekent niet onmogelijk, het betekent dat je harder moet werken.

Janet Heemskerk-Voogel

Janet Heemskerk-Voogel

Re-integratie consultant

Nieuwe mogelijkheden vallen niet uit de lucht. Maar je kunt ze wel creëren.

Laura Balk

Laura Balk

Re-integratie consultant

Sandra Pebesma

Sandra Pebesma

Klantcontact medewerker

Wacht niet op een goede dag, maak er een!

Minou Kramer

Minou Kramer

Klantcontact medewerker

Je zorgen maken is de verkeerde kant op fantaseren

Francis Kremer

Francis Kremer

boekhoudkundig medewerker

Plezier in het werk, maakt perfectie in het werk!

Openstaande vacatures (0)
ProfCare B.V.

Bezoek ons in Heerlen

Burg. de Hesselleplein 31 6411CH Heerlen

Voor al uw vragen

info@profcare.nl

Algemeen

Kvk: 14085760

Direct naar
Algemeen