Bel ons

Rijbewijskeuring

Maak uw keuze:

Rijbewijskeuring

Om ervoor te zorgen dat weggebruikers met een groot rijbewijs (C en/of D) veilig en verantwoord in het verkeer kunnen (blijven) deelnemen, dient iedereen die in het bezit is van een groot rijbewijs (C en/of D) bij vernieuwing van het rijbewijs een medische keuring te ondergaan, welke uitgevoerd wordt door een gecertificeerde (keurings)arts.

Heeft u een groot rijbewijs (C en/of D) en is uw rijbewijs toe aan vernieuwing?

U neemt contact met ProfCare op en wij plannen samen met u een afspraak in bij een van onze bedrijfsartsen. Vervolgens zal onze bedrijfsarts de keuring uitvoeren.

De bedrijfsarts onderzoekt uw gezichtsvermogen, uw bloeddruk, algemene gesteldheid zowel lichamelijk als geestelijk en bloedsuikerspiegel (middels urine onderzoek). Vervolgens neemt u samen een vragenlijst (eigen verklaring CBR) door. Deze vragenlijst kunt u via het CBR bestellen of kopen bij het gemeentehuis.

Wat moet u meenemen naar de afspraak?

  • Een Eigen Verklaring CBR (verkrijgbaar op het gemeentehuis of via www.cbr.nl te downloaden)
  • Identiteitsbewijs / Rijbewijs
  • Draagt u een bril of contactlenzen? Neem deze dan mee. De bedrijfsarts kan uw ogen dan zowel met als zonder bril of lenzen meten. Beschikt u over een brilrecept of gegevens over een oogmeting door uw opticien? Neem deze dan ook mee. Denk ook aan lenzenvloeistof.
  • Gebruikt u medicijnen? Neem deze dan mee voor de medische keuring
  • Heeft u op de vragenlijst verklaard dat u te maken heeft/of had met een medische aandoening, neem dan ook eventuele beschikbare medische informatie mee, welke deze klacht kunnen onderbouwen richting CBR.
  • Gelieve rekening te houden met het feit dat de bloedsuikerspiegel middels een urine onderzoek zal worden gecheckt. U dient dan ook bij ProfCare “een plasje te plegen”.

De resultaten van de medische keuring legt de bedrijfsarts daarna vast in de eigen verklaring van het CBR. Indien de bedrijfsarts nog aanvullende informatie nodig heeft, dan zal hierover telefonisch contact worden opgenomen.  ProfCare stuurt uw aanvraag naar het CBR. De keuring duurt ongeveer een half uur. Mocht aanvullende medische informatie nodig zijn, dan zal het CBR u hierover informeren.

De kosten: € 89,95 (incl BTW).

Indien de aanvraag niet via uw werkgever verloopt, dient u de kosten van de keuring contant of via een pintransactie na de afspraak bij ons op kantoor te voldoen. Mocht uw werkgever de kosten voor haar rekening nemen, dan kunnen wij dit via een factuur met uw werkgever afhandelen.

Meer weten over onze keurings mogelijkheden?
Neem dan contact op met ProfCare.

ProfCare B.V.

Bezoek ons in Heerlen

Burg. de Hesselleplein 31 6411CH Heerlen

Voor al uw vragen

info@profcare.nl

Algemeen

Kvk: 14085760

Direct naar
Algemeen