Bel ons

Arbodienstverlening

Maak uw keuze:

Arbodienst

ProfCare BV is een gecertificeerde arbodienst. Wij staan voor professioneel preventie- en verzuimbeleid, waarbij wij steeds opnieuw kijken naar de beste oplossing voor uw situatie. ProfCare BV heeft de specialistische kennis in huis, zoals kennis over de wetgeving die het mogelijk maakt om uw arbobeleid uit te voeren binnen de maatwerkregeling (art 14a Arbeidsomstandighedenwet). ProfCare biedt arbodienstverlening en de breedste zin des woords aan. Zo bieden we naast reguliere arbodienstverlening ook ondersteuning in het kader van eigen risicodragerschap bij Ziektewet en WGA aan.

Wij opereren landelijk en kunnen u, door het uitgebreide dienstenpakket, van een totaaloplossing voorzien. U houdt de regie!

Verzuimsignaal

Onze dienstverlening wordt administratief ondersteund door een webbased verzuimmanagementtool. Dit systeem is ingericht conform juridische richtlijnen (Wet Verbetering Poortwachter) en biedt u als klant,  inzage in verzuimmeldingen, terugkoppelingen en communicatie op medewerkerniveau. Een uitgebreide rapportagemodule biedt u 24/7 inzicht in de verzuimgetallen. U bent te allen tijde op de hoogte van de voortgang van het proces! 

Onze voordelen

  • Grip op verzuim (binnen juridische kaders)
  • Korte lijnen en een proactieve samenwerking
  • Denken in mogelijkheden in plaats van beperkingen
  • Samenwerking op maat (verrichtingen of fullservice)
  • Een vraagbaak
  • Landelijke dekking voor wat betreft oproepen bedrijfsartsen en verzuimcontroles

Meer informatie over arbodienstverlening?

ProfCare B.V.

Bezoek ons in Heerlen

Burg. de Hesselleplein 31 6411CH Heerlen

Voor al uw vragen

info@profcare.nl

Algemeen

Kvk: 14085760

Direct naar
Algemeen