Bel ons

Verzuim

Maak uw keuze:

Verzuimbegeleiding

ProfCare is gespecialiseerd in verzuimbegeleiding bij reguliere arbeid en in het bijzonder flexarbeid. Daarnaast levereen wij specialistische verzuim begeleiding in het kader van eigenrisicodragerschap van de ziektewet of WGA.
Zo leveren wij maatwerk aan uiteenlopende werkgevers (zowel MKB als grotere bedrijven/instellingen) in de zorg, onderwijs, productie en logistiek, contactcenterbranche, horeca, maar ook voor een aantal grote landelijke payrollbedrijven, detacheringsbedrijven en uitzendorganisaties om de productiviteit en vitaliteit te vergroten. Ook sturen wij op schadelastbeperking voor de werkgever. Wist u dat één dag verzuim u als werkgever al snel € 200 kost (exclusief vervangskosten)?
 
Gedragscomponenten zijn zeer beïnvloedbare factoren in geval van ziekte. De casemanager speelt hier in eerste instantie een grote rol in. De bedrijfsarts wordt vervolgens, mede conform Wet Verbetering Poortwachter en in verband met demedicalisering, in een later stadium ingezet. Onze casemanagers richten zich vanuit een arbeidsdeskundige zienswijze op instroom beperkende en door- en uitstroom bevorderende activiteiten. Welke benutbare mogelijkheden heeft uw werknemer in relatie tot zijn arbeid? De secretaresse met een gebroken been is bijvoorbeeld in staat om haar administratieve werkzaamheden met behulp van een tijdelijke aanpassing uit te voeren.

Eigenrisicodragerschap Ziektewet

Wij zijn een van de eerste private uitvoerders van het eigenrisicodragerschap Ziektewet en hebben ons sinds 2010 gespecialiseerd in verzuimbegeleiding voor deze specifieke branche. Onze werkwijze op dit gebied is transparant en oplossingsgericht, teneinde voor u als werkgever de administratieve lasten en verzuimkosten te verminderen.

Meer informatie over verzuimbegeleiding?

ProfCare B.V.

Bezoek ons in Heerlen

Burg. de Hesselleplein 31 6411CH Heerlen

Voor al uw vragen

info@profcare.nl

Algemeen

Kvk: 14085760

Direct naar
Algemeen