Bel ons

TransitieTraject

Maak uw keuze:

TransitieTraject

Indien u vanaf 1 juli 2015 een werknemer ontslaat, die minimaal 2 jaar bij u in dienst is, dient u als werkgever een transitievergoeding te betalen (vervanger van de oude ontslagvergoeding). De hoogte van deze vergoeding is afhankelijk van het aantal dienstjaren en het maandsalaris van de betreffende werknemer en geldt voor zowel werknemers met een vast- of een tijdelijk dienstverband.

Kosten die gemaakt worden om werkloosheid van een werknemer te voorkomen, kunnen van de transitievergoeding worden afgetrokken. Bijvoorbeeld (om)scholing, opleiding of outplacement. Dit geldt voor kosten na het ontslag, maar ook voor de kosten die al tijdens het dienstverband worden gemaakt. Vanuit goed werkgeverschap kunt u er dan ook voor kiezen om uw werknemer te ondersteunen in de transitie naar een nieuwe baan. ProfCare kan u hierin bijstaan, door middel van ‘het TransitieTraject’.

Heeft u vragen over de transitievergoeding of wenst u meer informatie over het transitietraject, neem dan vrijblijvend met ons contact op.

ProfCare B.V.

Bezoek ons in Heerlen

Burg. de Hesselleplein 31 6411CH Heerlen

Voor al uw vragen

info@profcare.nl

+31 45 572 22 43

Algemeen

Kvk: 14085760

Direct naar
Algemeen